Blocul Materno-Infantil al Spitalului Slatina, reabilitat termic de CJ Olt. Finanţarea investiţiei, prin PNRR

Consiliul Judeţean Olt reabilitează termic Blocul Materno-Infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Valoarea investiţiei ajuge la aproximativ 38 milioane lei.

Proiectul, care urmează să fie finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a fost aprobat în şedinţa de joi a forului judeţean.

„Noi urmărim, pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, să reabilităm termic clădiri publice pe care le avem în administrare. Este o măsură la care ne încadrăm foarte bine. Astăzi am aprobat proiectul pentru reabilitarea termică şi eficienţă energetică a Blocului Materno-Infantil al Spitalului Slatina, un proiect în valoare de 38 milioane de lei, cu tot cu TVA”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Săptămâna trecută, CJ Olt a aprobat şi proiectul pentru reabilitarea termică a sediului Direcţiei de Asistenţă Socială, tot prin PNRR.

„Urmează ca, în perioada următoare, să aprobăm şi alte proiecte. Acum o săptămână, am aprobat într-o şedinţă extraordinară o altă reabilitare termică a unor clădiri publice şi probabil, tot într-o şedinţă extraordinară, vom mai aproba două sau trei proiecte”, a mai spus Marius Oprescu.

În ultimii ani, CJ Olt a investit sume importante în reabilitarea, modernizarea şi dotarea Blocului Materno-Infantil al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.