Băut bine, un tânăr din Osica de Sus care era urmărit de poliţişti a intrat într-un gard pe raza localităţii Piatra-Olt

Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din Osica de Sus, a făcut accident cu poliţia pe urme. Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar, iar poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia. S-a oprit într-un gard, pe raza localităţii Piatra-Olt, iar când l-au testat, tânărul avea o alcoolemie de 0,65 mg/l.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 04:00,când polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nițulești, din orașul Piatra-Olt, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost urmărit, iar la scurt timp, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un gard din beton.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Osica de Sus, județul Olt.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Olt.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate.