Angajată a Primăriei Poboru, împuşcată accidental de soţ. Tânăra a ajuns la spital

O tânără în vârstă de 28 de ani, angajată a primăriei din Poboru, a fost împuşcată accidental, vineri seară, de soţul său, fiind transportată la spital.

Primarul comunei Poboru, Iulian Bărăscu, a declarat că tânăra ar fi fost împuşcată în umăr, din greşeală, în timp ce bărbatul încerca să cureţe o armă de vânătoare.

„Sunt şi eu şocat. Sunt familie seriosă. A fost împuşcată accidental, acasă. S-a descărcat arma şi a împuşcat-o accidental pe femeie. Înţeleg că încerca să cureţe arma. A luat-o salvarea şi este la spital la Slatina. Înţeleg că era conştientă”, a declarat edilul.

Tânăra este angajată a primăriei din localitate, de aproximativ un an, pe postul de contabil.

„Băiatul are aproximativ 30 de ani şi este vânător de multă vreme. A fost şi paznic de vânătoare. Este angajată la primărie, contabilă, o fată extraordinară şi o familie frumoasă”, a mai declarat primarul.

Poliţştii au deschis un dosar în acest caz.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului si din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuință, ar fi fost împușcată accidental de către soțul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare. Femeia fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Ea a adăugat că polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La ora transmiterii acestei știri, tânăra în vârstă de 28 de ani este supusă unei intervenții chirurgicale.