Anchetă la Şcoala Valea Mare după ce un elev ar fi fost agresat fizic de directoare

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Olt după ce un copil în vârstă de 12 ani ar fi fost agresat de directoarea Şcolii din Valea Mare. Şi Inspectoratul Şcolar face verificări.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi de tatăl băiatului în vârstă de 12 ani, care i-a relatat acestuia că ar fi fost agresat fizic de directoarea Şcolii Gimnaziale Valea Mare.

După agresiune, copilul a plecat de la şcoală acasă. Tatăl a chemat o ambulanţă, iar minorul a ajuns la spital.

"La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Valea Mare, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 12 ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către directoarea unei unități de învățământ, din comuna Valea Mare, unde acesta este elev.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situație de fapt și dispunerea măsurilor legale", transmite IPJ Olt.

Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt a demarat o anchetă, o echipă e control fiind trimisă la şcoala respectivă, potrivit inspectorului general Adrian Bărbulete.

Potrivit unor surse, băiatul ar fi lovit-o cu uşa de la clasă pe directoarea care trecea pe hol. Aceasta l-a pedepsit printr-o metodă „clasică”, luându-l de perciuni.