AJOFM Olt organizează cursuri de formare profesională în meserii căutate pe piaţa muncii

AJOFM Olt organizează, în luna aprilie, cursuri de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. Meseriile în care se organizează cursuri sunt bucătar, infirmieră şi îngrijitor spaţii verzi.

La nivel judeţean, în luna aprilie 2022, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îsi propune sa organizeze tre programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt:

- bucatar

- infirmiera

- îngrijitor spatii verzi

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. 

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.