Adolescentă aflată într-un centru de protecţie, din Caracal, dată dispărută

UPDATE: La data de 9 septembrie 2022, minora, în vârstă de 17 ani, a fost identificată în municipiul Caracal, de polițiștii Poliției Municipiului Caracal. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 17 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar din cadrul Complex Servicii - Serviciul Social Apartament Dragoș Vodă, din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Polițiștii Poliției Municipiului Caracal, au fost sesizați,în noaptea de 8/9 septembrie, de o femeie, educator în cadrul Complex Servicii - Serviciul Social Apartament Dragoș Vodă, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, în ziua de 8 septembrie a.c., IVANCEA FLORENȚA ROBERTA, în vârstă de 17 ani, beneficiară a serviciilor sociale, a plecat în jurul orei 14:00, fiind învoită până la ora 16:30 și nu a mai revenit.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că minora a mai părăsit locația, în repetate rânduri, revenind ulterior.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,70 metri, greutate - aproximativ 65 de kilograme, constituție atletică, ochi negri, păr negru, tuns scurt, fața ovală, nas coroiat, iar ca semne particulare prezintă mai multe cicatrici, atât la nivelul antebrațelor cât și la nivelul coapselor.

La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni scurți albi, tricou negru și o pereche de pantofi sport albi cu talpa verde-fluorescent.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.