Activitatea Spitalului Schitu-Greci, digitalizată cu ajutorul unui proiect finanţat prin PNRR

Consiliul Judeţean (CJ) Olt a aprobat, miercuri un proiect ce vizează digitalizarea activităţii Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci.


 Potrivit hotărârii, este vorba despre aprobarea proiectului „Digitalizarea activității Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci” în vederea finanțării acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență - Componenta 7 – Transformare digitală - Investiția I.3 Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, Investiția I1.3.3 - Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.

 „Așa cum știți, și Spitalul Județean de Urgență Slatina a depus un astfel de proiect. Iată că și Spitalul de Psihiatrie Schitu depune astăzi un proiect în valoare de aproximativ 950.000 euro în ceea ce privește digitalizarea spitalului respectiv. Este un proiect depus pe PNRR, pe o axă care s-a deschis în momentul de față, urmând ca atunci când se finalizează să semnăm și să trecem la executarea acestuia”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt.