Accident pe DN 65. Un TIR s-a răsturnat în zona Pădurea Saru

Un TIR încărcat cu ţigări s-a răsturnat, azi-noapte, pe DN 65, între localităţile Balş şi Găneasa. În urma evenimentului, şoferul a fost rănit uşor.  În aceste momente, traficul pe Drumul Național 65 - European 574 este blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65, la kilometrul 36+100 de metri, între localitățile Balș și Găneasa, județul Olt, un TIR încărcat cu țigări s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni ușoare.

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un ansambul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, cetățean sârb, în vârstă de 65 de ani, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe direcția Balș-Slatina. 

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Olt. 

În aceste momente, traficul pe Drumul Național 65 - European 574 este blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12, pe intrările/ieșirile de la kilometrul 30, respectiv 39, pentru repunerea pe roți a ansamblului de vehicule.