24 august, noua dată înaintată pentru inaugurarea Shopping Park Slatina

Shopping Park Slatina, cel mai mare centru comercial din oraş, construit pe o suprafaţa de 16.500 mp, nu se va deschide pe 10 august, aşa cum anunţau o parte din retailării ce vor deschide magazine aici. Lucrările au fost aproape finalizate, însă magazinele nu au timp suficient pentru aprovizionare. Astfel, noua dată înaintată pentru inaugurarea centrului este 24 august.

 

Cel mai mare parc comercial din oraș, Shopping Park Slatina, nu va fi inaugurat în data de 10 august, așa cum anunțau panourile publicitare ale unui retailer. Potrivit MoneyBuzz, informaţia a fost confirmată de agenția de comunicare a Square 7 Properties, dezvoltatorul proiectului. De asemenea, o dată posibilă pentru inaugurare este 24 august, înaintată de Jysk pentru publicația respectivă.

Slatina Shoping Park va fi cel mai mare parc comercial din oraș, cu o suprafață de 16.500 mp, iar aici se vor regăsi şi magazinele C&A, NewYorker, Sinsay şi Jisk.

Astfel, magazinelor existente, Deichmann, Takko, Pepco și Flanco li se adaugă unități C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm.

Ce retaileri vor avea magazine în Shopping Park Slatina

 Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

 Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

 C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

 NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

 Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

 Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

 Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie.