„Nămol City” 2024. Străzile din Scorniceşti, pline de bălţi şi nămoale şi în acest an (FOTO)

O nouă galerie foto cu starea degradată în care se află străzile din Scorniceşti, unul dintre oraşele din judeţul Olt, a fost postată pe Facebook.


 Imaginile au fost postate de consilierul local Ionuţ Pîrvu, preşedinte al PSD Scorniceşti, care arată cu degetul către administraţia liberală a oraşului, indiferentă la astfel de probleme.

 Totodată, alesul local a explicat cum bugetul localităţii a fost aprobat „pe repede înainte”, fără a se ţine cont de amendamentele Opoziţiei.

 „Orașul Scornicești are buget votat de cei care îl susțin numai pe primarul liberal, nu și pe cetățeni!

 Un buget după "chipul și asemănarea" edilului nostru, fără nicio perspectivă, fără coerență, care nu îi reprezintă pe oamenii buni și gospodari din Scornicești pentru că vocea lor nu este niciodată auzită

 Am depus 20 de amendamente la proiectul de buget, care ar fi rezolvat o parte din problemele semnalate de cetățeni, dar așa cum se întâmplă de fiecare dată, acestea nu au fost votate de consilierii locali liberali. 

 O să vi le prezint pe fiecare în parte în zilele următoare!

 Noi, echipa de consilieri locali PSD ne-am abținut, ca și anul trecut.

 Nu putem vota "împotrivă" pentru că este vorba despre banii orașului nostru, dar nu putem susține un buget unde fondurile sunt alocate în funcție de interesul primarului și al găștii PNL din Scornicești!

 Pozele de mai jos arată exact ca administrația locală liberală, dar din păcate aici trăiesc oamenii de care lor ar trebui să le pese

 Eu îi aud, îi ascult, sunt alături de ei și le spun că mai avem puțin timp până când împreună scoatem oraşul din noroaie”, a transmis Ionuţ Pîrvu.


  • Foto  „Nămol City” 2024. Străzile din Scorniceşti, pline de bălţi şi nămoale şi în acest an (FOTO)
  • Foto  „Nămol City” 2024. Străzile din Scorniceşti, pline de bălţi şi nămoale şi în acest an (FOTO)
  • Foto  „Nămol City” 2024. Străzile din Scorniceşti, pline de bălţi şi nămoale şi în acest an (FOTO)
  • Foto  „Nămol City” 2024. Străzile din Scorniceşti, pline de bălţi şi nămoale şi în acest an (FOTO)


 Recent, deputatul PSD Marius Iancu a prezentat pe pagina sa de Facebook cifrele sondajului făcut în Scorniceşti, care arată o diferenţă de doar un procent între candidatul social-democrat Ionuţ Pîrvu şi primarul liberal Daniel Tudor.

Parlamentarul a venit cu date concrete după ce primarul a acuzat că este vorba despre o „intoxicare”, atunci când Marius Iancu a dezvăluit în emisiunea „Reporter 24” că Ionuţ Pîrvu stă foarte bine în sondaje.

Potrivit sondajului prezentat de deputatul Iancu, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Scorniceşti, dumneavoastră cu ce candidat aţi vota?”, răspunsurile au fost astfel: Daniel Tudor (PNL) – 44%, Ionuţ Pîrvu (PSD) – 43%, Cornel Marin (AUR)-9%, Mihai Barbu (USR) – 4%.

Sondajul a fost realizat de Psyho Global Consult pe un eşantion reprezentativ pentru populaţia oraşului Scorniceşti – 700 persoane (18 ani şi peste), cu o eroare de +/-4%. Datele au fost culese, pe teren, din uşă în uşă.