VIDEO&FOTO. Interes crescut din partea persoanelor trecute de 45 de ani, pentru găsirea unui loc de muncă la Bursa organizată în Slatina

Peste 700 de locuri de muncă au fost puse la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă la Bursa organizată, în această dimineaţă, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, dar şi în Caracal, la sediul Agenţiei Locale. Cei mai mulţi dintre cei prezenţi la eveniment, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, au fost persoane trecute de vârsta de 45 de ani. Oamenii au fost interesaţi în mod special de locurile de muncă ce nu necesită studii superioare.

50 de angajatori şi-au prezentat oferta locurilor de muncă la evenimentul dedicat persoanelor din judeţul Olt, care îşi caută un loc de muncă. Aceştia au oferit aproximativ 700 de locuri, în diverse domenii de activitate, cele mai multe fiind pentru cei care nu au studii superioare.

Mare parte dintre cei care au consultat oferta angajatorilor au fost persoane trecute de vârsta de 45 de ani şi s-au arătat interesaţi în mod special de locuri care nu necesită o anumită calificare.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele ANOFM, Florin Cotoşman, originar din judeţul Olt. De asemenea, au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Ionuţ Ivan, dar şi prefectul de Olt, Florin Homorean, şi subprefectul Cosmin Floreanu.