Şomerii din Olt pot participa, în noiembrie, la cursuri de formare profesională

Şomerii din judeţul Olt sau persoanele care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional pot participa, în luna noiembrie, la trei cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Cursurile se vor organiza în meseriile de cofetar, frizer şi competenţe digitale.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune sa organizeze, în luna noiembrie, trei programe de formare profesională pentru 42 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

 Principalele meserii\ocupatii, în funcţie de numarul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt:

-          Cofetar

-          Frizer

-          competente digitale

 Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

 Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.