Scandal la un bar din Piatra-Olt. Un bărbat a fost reţinut 24 de ore

Scandal între doi bărbaţi, vineri după amiază, la un bar din localitatea Piatra-Olt. În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost reţinut. Acesta l-ar fi lovit pe un altul cu o sticlă spartă, provocându-i răni serioase. Victima, în vârstă de 49 de ani, a fost tranasportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat bănuit de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 5 august , Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un local public din orașul Piatra-Olt, ar avea loc un conflict între două persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Piatra-Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului, bărbatul de 49 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 august , sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 66 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 8 august să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propunerea de arest preventiv.