Primăria Slatina derulează şi în acest an Programul „Primul meu ghiozdan” pentru elevii din clasa pregătitoare

Fiecare copil din Slatina care va începe clasa pregătitoare va primi un ghiozdan cu rechizite, potrivit unui program derulat de Primăria Slatina.

Municipalitatea slătineană oferă şi în acest an un ghiozdan complet echipat, elevilor care încep clasa pregătitoare în această toamnă.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat de aleşii locali, Primăria Slatina alocă suma de 120.000 lei pentru Programului ,,Primul meu ghiozdan” privind susţinerea învăţământului şcolar în municipiu.

Programul ,,Primul meu ghiozdan” se derulează în unitățile de învățământ de stat din municipiul Slatina și își propune să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor care pășesc în prima etapă importantă a vieții lor.

În acest sens, Primăria municipiului Slatina oferă câte un ghiozdan complet echipate cu rechizite, fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare a anului şcolar 2022 - 2023, iar pentru implementarea cu succes a acestui program este necesară achiziționarea de ghiozdane complet echipate.

Fiecare ghiozdan va conţine: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat ce conţine un stilou cu rezerve, două creioane , o gumă de şters, o ascuţitoare.