Primăria Slatina a început distribuirea pubelelor galbene. Gunoiul reciclabil va fi ridicat în fiecare zi de joi sau vineri a săptămânii

Municipiul Slatina se aliniază conceputului de „oraş verde”, astfel că a început distribuirea către cetăţeni a publelelor galbene, destinate deşeurilor reciclabile.


În fiecare zi de luni sau marţi a săptămânii, operatorul de salubritate va ridica gunoiul menajer, urmând ca joia sau vinerea să fie ridicat gunoiul reciclabil. 

„Dragi slătineni, după cum bine știți, conceptul de «oraș verde», care pune pe primul plan sănătatea locuitorilor inclusiv prin limitarea poluării, face parte din prioritățile Primăriei Municipiului Slatina, sub egida mandatului meu. Din aceste considerente, vă anunțăm cu bucurie faptul că începând de astăzi, am inițiat pe raza municipiului nostru acțiunea de alocare a pubelelor galbene, ce vor fi utilizate strict pentru deșeurile reciclabile. Astfel, în fiecare zi de luni sau marți a săptămânii, operatorul de salubritate va ridica pubelele ce conțin gunoiul menajer, urmând ca în fiecare zi de joi, respectiv vineri a săptămânii, reprezentanții acestuia să ridice gunoiul reciclabil”, a precizat primarul Emil Moţ.


  • Foto Primăria Slatina a început distribuirea pubelelor galbene. Gunoiul reciclabil va fi ridicat în fiecare zi de joi sau vineri a săptămâniiMunicipalitatea solicită respectarea prevederilor legale privind mediul înconjurător precum și recomandările operatorului de salubritate și să fie predate  separat deșeurile menajere de către cele reciclabile (deșeuri umede, carton/ hârtie, plastic, fier etc.) către operatorul de salubritate.


  • Foto Primăria Slatina a început distribuirea pubelelor galbene. Gunoiul reciclabil va fi ridicat în fiecare zi de joi sau vineri a săptămânii