Presiune redusă la apă, în Slatina. Compania de Apă intervine pentru remedierea unei avarii

UPDATE: Având în vedere complexitatea intervenției de pe strada Mănăstirii, zona Palatului de Justiţie,  alimentarea cu apă este oprită în partea de sus a Municipiului Slatina, anunţă Compania de Ap Olt.

Compania de Apă Olt estimează că serviciul de alimentare cu apă va putea fi reluat în jurul orei 18.30

„Echipele de intervenție fac eforturi pentru ca avaria să fie remediată cât mai repede și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali”, se arată într-o comunicare a Companiei de Apă. 

Ştirea iniţială: Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina intervine, la această oră, pentru remedierea unei avarii pe strada Mănăstirii, în zona Palatului de Justiţie.

„Având în vedere că intervenția este una extrem de dificilă, s-a luat decizia de a reduce presiunea la apă, în tot municipiul Slatina, pentru a evita oprirea alimentării cu apă în tot orașul.

Echipele de intervenție fac eforturi deosebite pentru a remedia cât mai rapid avaria și pentru ca alimentarea cu apă să nu fie oprită, pe parcursul acestei zile, în Slatina. Se lucrează deja de câteva ore și s-a intervenit cu 4 motopompe și o autospecială.

Având în vedere că este vorba de o avarie, intervenția Companiei de Apă Olt, în această zonă, nu a putut fi anunțată mai devreme”, transmite CAO Olt.