Preşedinte nou, la PSD Scorniceşti

Noul președinte ales al PSD Scornicești este Valentin Ionut Pîrvu, consilier local PSD.

Pîrvu a fost ales în funcţie la conferinţa de alegeri desfăşurată, joi.

La conferința au participat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, senatorul Siminica Mirea, Corina Sulger, președinta OFSD Olt, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu și Emil Albota, subprefectul Cosmin Floreanu și Emil Marinescu, președinte OPSD Olt.

„O nouă perioadă atât pentru PSD Scornicești, cât și pentru întreaga comunitate! Noul președinte al PSD Scornicești, ales în cadrul Conferinței de Alegeri este Valentin Ionuț Pîrvu, consilier local PSD. Îi mulțumesc și îl felicit pe fostul președinte Cătălin Ușurelu pentru toată munca depusă în acești ani, pentru că a fost un bun coleg de campanii electorale pentru noi toți și un bun prieten. De aceea, vom continua împreună pentru ca orașul Scornicești să aibă primar PSD!

Îl felicit pe Ionuț și îi urez mult succes! Are experiență în mediul de afaceri, în administrație, are viziune pentru dezvoltarea acestui oraș, dar și o echipă puternică, unită, fără orgolii - PSD Scornicești! Pentru anul electoral 2024, pentru avem cu toții un singur obiectiv- PSD să câștige la Scornicești! PSD să fie sprijin pentru oamenii din Scornicești!”,
a transmis deputatul Marius Iancu.