Peste 650 de locuri de muncă vor fi oferite de angajatorii din Olt, la Bursa organizată vineri în Slatina şi Caracal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri- 14 octombrie, începând cu ora 9.00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar şi în Caracal, la sediul agenţiei locale a AJOFM. Sunt vacante peste 650 de locuri de muncă. Un angajator, care va participa la Bursă, caută să angajeze 100 de montatori panouri fotovoltaice.

Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să participe vineri, 14 octombrie mai, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Actiunea se adresează nu doar absolvenţilor, ci tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Până la această dată au fost contactaţi 102 agenţi economici, din care 40 au confirmat participarea, cu un număr de 662 locuri de muncă vacante,din care 31 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Cele mai multe locuri de muncă oferite sunt operator confecţioner (64), montator panouri (100 de locuri), inginer construcţii civile (15), electrician (10).

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.