Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu metale preţioase şi ţigări, în Olt şi Dolj

Percheziţii în această dimineaţă la persoane suspecte de contrabandă de metale preţioase şi ţigarete, în Olt, în comunele Băbiciu şi Scărişoara, şi în Dolj. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 600 de ţigarete, bijuterii în valoare de aproximativ 17.000 de lei și 6.500 de euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile unor persoane fizice din județele Olt și Dolj, bănuite de contrabandă cu țigarete și metale prețioase.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, 2 bărbați, din județele Olt și Dolj, ar fi comercializat țigarete și metale prețioase, provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 600 de ţigarete, bijuterii în valoare de aproximativ 17.000 de lei și 6.500 de euro”, transmite IPJ Olt.

Acțiunile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.