Pensionarii olteni sunt aşteptaţi să-şi ridice biletele de tratament alocate în cadrul seriei a IV-a

Pensionarii olteni pot pleca la tratament balnear chiar în perioada Sărbătorilor Pascale. 93 de bilete aşteaptă să fie ridicate în această perioada, plecare în staţiune fiind programată în perioada 24-26 aprilie. 


Casei Judetene de Pensii Olt i-au fost repartizate un numar de 93 bilete de tratament balnear aferente seriei a IV-a, din care 29 de bilete au fost alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate, 64 de bilete ramânand disponibile în staţiuni precum Amara, Bala, Buziaş, Olaneşti, Covasna sau Pucioasa.

Biletele disponibile se vor distribui prin solicitare directă personelor care se prezintă la sediul instituţiei, chiar daca pana la aceasta data nu au depus cerere.

„Data de prezentare î staţiune, pentru biletele din această serie, este în perioada 24 – 26 aprilie, durata sejurului fiind de 16 zile calendaristice. 

Lista cererilor aprobate este afisata la sediul CJP Olt cat si pe pagina de internet a instituţiei si se pot ridica pana la data de 18 aprilie, inclusiv. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc la data de 20 aprilie”, transmite CJP Olt. 

Actele necesare eliberarii biletelor de tratament sunt: cerere, actul de identitate, cuponul lunii martie 2022 si biletul de trimitere de la medicul de familie.