O femeie a fost ucisă de soţ şi îngropată în grădină

O femeie din Dolj, care fusese dată dispărută, vineri, a fost găsită îngropată în comuna Şimnicu de Sus. Ea fusese ucisă bătaie de soţ, încă din luna aprilie, bărbatul încercând ulterior să scape de cadavru.

Silvia Albișoru, din municipiul Craiova, fusese dată dispărută, vineri, de fiul său. Acesta a apelat de poliţişti după ce n-a mai putut să o contacteze pe mama sa, care ar fi trebuit să fie plecată la muncă în Italia.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au găsit indicii că femeia ar fi putut fi ucisă.

„Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituită echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 3 Poliție Craiova și Serviciul Criminalistic”, transmite IPJ Dolj.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia.

Ulterior, trupul femeii  ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere.

Soţul femeii, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost reţinut de poliţişti.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj”, transmit poliţiştii.