Marea inagurare a Shopping Park Slatina va avea loc miercuri, 24 august

Cel mai mare centru comercial din Slatina se deschide miercuri, 24 august. Slatina Shopping Park a fost construit pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, iar suprafaţa acestuia este de 16.500 mp. Printre magazinele care se vor deschide aici se numără Hervis, C&A, NewYorker, Sinsay şi Jysk.

Magazinelor existente, Deichmann, Takko, Pepco și Flanco li se adaugă unitățile C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm. Este cel mai mare centru comercial din Slatina, acesta fiind construit pe o suprafaţa de 16.500 mp. Lucările au început în luna octombrie 2021, iar de miercuri, 24 august, slătinenii şi nu numai îşi vor putea face cumpărături în Shopping Park Slatina.

Detalii despre noii retaileri:

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie.