Iulian Muntean, Ripensia Timişoara: „Un meci pe care ne dorim să-l uităm cât mai repede”

Antrenorul formaţiei Ripensia Timişoara, Iulian Muntean, s-a arătat extrem de supărat după înfrângerea severă din meciul cu CSM Slatina, scor 3-0. Oficialul formaţiei timişoarene, care în acte figurează preparator sportiv, dar  care este antrenor principal de facto al bănăţenilor, spune că jucătorii săi nu s-au conectat la miza partidei.

Antrenorul grupării Ripensia Timişoara, Iulian Muntean, a declarat, după înfrîngerea severă cu CSM Slatina, că jucătorii săi au tratat cu lejeritate partida, după victoria obţinută runda precedentă cu Metaloglobus Bucureşti. Oficialul formaţiei timişorene speră ca echipa să treacă cât mai repede peste eşecul dur, iar totodată a precizat că scorul reflectă întocmai cele petrecute în teren.

Din păcate, un meci pe care ne dorim să-l uităm cât mai repede, poate cel mai slab meci din ultimul timp. Şimţim că este un pic şi vina noastră a antrenorilor, pentru că nu am reuşit să-i mobilizăm toată săptămâna. După victoria cu Metaloglobus s-a aşternut o automulţimire, de parcă am fi realizat ceva...Şi, am fost pedepsiţi.

Scorul este corect pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren, iar pe această cale îi felicit pe cei de la Slatina, au fost motivaţi şi au ştiut ce vor. E foarte important să ne revenim după acest meci, să realizăm că fără muncă foarte multă şi modestie nu o să putem să realizăm absolut nimic”, a declarat oficialul echipei Ripensia Timişoara, Iulian Muntean.