Agricultură

2018-10-09, 18:50:44

Ziua Recoltei, în Piaţa Zahana. 100 de coşuri cu legume gratuite, pentru cei care cumpără de la producători

Toţi slătinenii care vor cumpăra legume sau fructe din sectorul destinat producătorilor, din Piaţa Zahana, vor avea şansa să câştige unul din cele 100 de coşuri cu produse de sezon, în urma unei tombole organizate cu ocazia Zilei Recoltei.

Începând de astăzi şi până vineri, toţi cei care vor cumpăra de la producătorii din Piaţa Zahana vor putea participa la o tombolă, iar vineri vor afla dacă se numără printre cei 100 de câştigători ai unui coş cu legume.

Ideea le aparţine fermierilor din cele patru cooperative nou înfiinţate în acest an şi reprezentanţilor Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, iar un coş va conţine aproximativ şase kilograme de legume şi fructe de sezon.

„Pentru a sărbători Ziua Recoltei, ne-a gândit să organizăm o tombolă la care să participe toţi cei care cumpără produse din sectorul producătorilor din Piaţa Zahana. Astfel, fiecare persoană care cumpără din aceast sector îşi scrie pe un bileţel numele şi numărul de telefon, iar vineri va avea loc tragerea la sorţi. Ne-am gândit la 100 de coşuri cu legume şi fructe pentru că suntem în Anul Centenarului. Cu un gest simbolic, vrem să marcăm şi noi acest eveniment şi să venim în sprijinul cumpărătorilor noştri”, a precizat preşedintele Asociaţiei Tienrilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu.

Încă din vara acestui an, în Piaţa Zahana şi Piaţa Steaua, se organizează, săptămânal, o tombolă pentru pensionarii care cumpără produse de la producători şi zece persoane primesc câte un coş cu legume.

Comentarii

Redacţia

2018-10-09 18:50:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...