Administraţie

2019-11-28, 12:36:37

Ziua Națională a României, sărbătorită la statuia Domnitorului Cuza, din Slatina

Ziua Națională a României va fi sărbătorită printzr-un ceremonial militar şi religios în faţa statuii Domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Steguleţe şi codarde tricolore, dar şi 2.000 de poţii de fasole cu ciolan vor fi oferite de municipalitate.

Ziua de 1 Decembrie va fi sărbătorită, ca în fiecare an, prin depuneri de coroane la statului lui Alexandru Ioan Cuza, după care va avea loc defilarea personalului militar și echipamentelor de tehnică militară ale instituțiilor din sistemul național de siguranță.

„Primăria municipiului Slatina va oferi gratuit participanților la această manifestare stegulețe, 2.750 de bucăţi, și cocarde tricolore, 2.750 de bucăţi, iar imediat după finalizarea paradei va începe distribuirea meniului tradițional de fasole cu cârnați. Municipalitatea a pregătit de data aceasta 2.000 porții de mâncare ce vor fi servite în zona special amenajată în fața complexului comercial Winmarkt”, a declarat primarul Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-11-28 12:36:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...