Actualitate

2021-11-26, 11:20:52

Zi lucrătoare, pe 29 noiembrie, la ghişeul de ridicare a permiselor şi certificatelor auto din cadrul Serviciului Rutier Olt

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt anunţă că, în data de 29 noiembrie, activitatea cu publicul la ghişeul pentru restituirea permiselor de conducere şi certificate de înamtriculare se va desfăşura conform programului normal de lucru. În schimb, susţinerea examenului pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, ce se desfăşoară în fiecare zi de miercuri, săptămâna viitoare examinarea este programată în ziua de joi, 2 decembrie.

Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt anunţă că în data de 29 noiembrie , ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare din cadrul Serviciului Rutier Olt, situat în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 7-9, își va desfășura activitatea conform programului normal de lucru.

În schimb, examinarea pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, nu se va mai desfăşura săptămâna viitoare, în ziua de miercuri, ci joi, 2 decembrie. 

De asemenea, susținerea examenului pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, ce se desfășoară în fiecare zi de miercuri, nu se va mai susține în data de 01 decembrie a.c., examinarea fiind reprogramată pentru data de 02 decembrie a.c., începând cu ora 09:00”, transmite IPJ Olt. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-26 11:20:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...