Sănătate

2017-04-12, 17:17:33

Zeci de farmacii din judeţ, deschise de Paşte

Oltenii care se confruntă cu probleme de sănătate chiar în cele două zile de Paşte şi nu au nevoie de asistenţă medicală îşi pot procura medicamente din zecile de farmacii deschise în judeţ.

Zeci de farmacii din Olt vor fi deschise şi în prima şi în a doua zi de Paşte.

Astfel, farmaciile de la Băbiciu, Brastavăţu, Bucinişu, Izvoarele, Movileni, Osica de Sus, Sprâncenata, Tia Mare, Tufeni, Vădastra, Vădăstriţa, Verguleasa, Vişina şi Vultureşti sunt deschis atât pe 16 cât şi pe 17 aprilie până în jurul prânzului.

Când vine vorba de oraşe, în Balş sunt deschise până la ora 13.00 trei farmacii, iar caracalenii au la dispoziţie opt farmacii, doar două dintre ele fiind înschise în prima zi de Paşte. La Corabia, farmaciile de pe strada Popa Şapcă şi cea de pe strada 1 Mai sunt deschise atât duminică, cât şi luni. Tot câte două sunt deschise şi la Drăgăneşti şi Scorniceşti în cele două zile de sărbătoare, în timp ce la Potcova va fi desschisă farmacia din blocul Petrom.

La Slatina, în afara farmaciei non-stop de pe Bulevardul A.I Cuza, mai sunt deschise nouă farmacii în cele două zile, aproape fiecare cartier având câte una disponibilă.
 

Comentarii

Redacţia

2017-04-12 17:17:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro