Sport

2017-04-19, 14:46:24

Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

Surpriza actualului sezon, Voinţa Băbiciu, ameninţă serios apirantele la barajul de promovare, după victoria la masa verde cu Viitorul Grădinile.

Ocupanta locului al treilea a avut câştig de cauză după contestaţia depusă la finalul partidei încheiate cu 2-2, contra celor de la Viitorul Grădinile.

Oficialii echipei Voinţa Băbiciu au contestat dreptul de joc al unui component la echipei adverse, răspunsul Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Olt fiind unul favorabil.

„Am câştigat cu 3-0 meciul cu Viitorul Grădinile, ne-am consolidat locul al treilea. În acest sezon nu avem obiectiv participarea la baraj, însă fiecare meci îl vom trata la victorie”, a precizat George Guţă, delegatul echipei Voinţa Băbiciu.

Cu punctele câştigate la masa verde, Voinţa Băbiciu se află pe locul al treilea, la un punct de Juventus Slatina şi la cinci lungimi distanţă de liderul AS Milcov.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 14:46:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro