Sport

2017-06-19, 15:11:09

Voinţa Băbiciu, finalistă în Cupa României. Adversara, Vedea Văleni, acuze la adresa brigăzii de arbitri

Ocupanta locului secund în clasamentul Ligii a IV-a, Voinţa Băbiciu, va disputa finala etapei judeţene a Cupei României, în compania campioanei AS Milcov. Vedea Văleni s-a aflat la conducere pe tabela de marcaj de două ori, în jocul din cadrul semifinalei, susţinut pe terenul celor de la Băbiciu, însă a pierdut, scor 3-2. Directorul sportiv, George Şofaru, a acuzat vehement maniera de arbitraj.

Vedea Văleni Nicolae Titulescu, finalista de anul trecut a etapei judeţene a Cupei României, a pierdut jocul din semifinale, susţinut, în deplasare, în compania celor de la Voinţa Băbiciu, scor 3-2. Vedea Văleni a deschis scorul prin Ilie, însă gazdele au egalat din penalty, prin Dumbravă. Acelaşi Ilie a dus, din nou, echipa în avantaj, dar Holtea a restabilit egalitatea, pentru ca Dumbravă să fructifice, spre finalul întâlnirii, o altă lovitură de la unsprezece metri, care a adus calificarea în finală a celor de la Voinţa Băbiciu.

Şofaru: „Am pierdut pentru că am jucat 11 contra 14”


Directorul sportiv al celor de la Vedea Văleni Nicolae Titulescu, George Şofaru, a acuzat maniera de arbitraj. Acesta a reproşat faptul că nu au fost sancţionate faulturi evidente de cartonaş roşu, jucătorul său, Petrişor Tiţa având nevoie de îngrijirea medicilor de pe ambulanţă, în urma unei lovituri cu cotul în cap.

„Am pierdut pentru că am jucat 11 contra 14. Când centralul Lupu îşi intră în rol, n-ai cum să câştigi. Nu mă leg de penalty-uri, ci de faptul că nu a sancţionat jocul dur. Cei de la Băbiciu meritau cel puţin două eliminări. Tiţa a fost luat de pe teren de ambulanţă, plin de sânge, după o lovitură de cot în cap. Nu s-a dat nici măcar galben. Lovituri dure, fără minge, nesancţionate. Nu se poate aşa ceva. A fost măcel, nu fotbal. Jucătorii au familii, se putea întâmpla o nenorocire. Regret că nu am scos echipa de pe teren. Am zis să jucăm, dar atât timp cât AJF nu va delega arbitri corecţi, fotbalul din Olt nu se va însănătoşi”, a precizat oficialul echipei Vedea Văleni, George Şofaru.

De cealaltă parte, oficialii echipei Voinţa Băbiciu sunt încrezători în câştigarea finalei Cupei României, chiar dacă vor întâlni campioana judeţului Olt, AS Milcov.

„A fost un meci greu, ne-au condus, dar pe final am câştigat. Avem şanse de a câştiga finala, chiar dacă vom întâlni o echipă bună. Lovitura de cot a jucătorului nostru nu a fost intenţionată, a fost un duel aerian, iar în cădere l-a lovit în cap. Centralul s-a consultat cu tuşierii şi a dictat cartonaş galben”,
a precizat George Guţă, oficial al echipei Voinţa Băbiciu.

Finala etapei judeţene a Cupei României s-ar putea desfăşura pe Stadionul „1 Mai”. AJF Olt nu a stabilit data desfăşurării partidei, AS Milcov fiind angrenată în lupta epntru promovarea în eşalonul al treilea.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 15:11:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro