Politică

2018-10-10, 17:26:21

Voiculescu, despre relaţia cu Ştirbu: „Pot fi schimburi de replici frecvente”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a comentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, relaţia sa cu fostul şef al liberalilor, deputatul Gigel Ştirbu.

Voiculescu a negat că ar fi certat cu Ştirbu, însă a reproşat voalat faptul că deputatul nu mai „stă printre oameni”.

„Păi am fost certaţi? În cadrul şedinţelor de birouri judeţene, sau la organizaţiile din judeţ, pot fi schimburi de replici frecvente, dar asta nu înseamnă decât o pluralitate de opinii care, într-un partid democratic este întâlnită frecvent, nu sunt certuri. Contează ca atunci când se termină aceste şedinţe şi lucrurile sunt spuse să plecăm cu toţii de aici cu o idee clară despre ceea ce trebuie să facem noi. Viziunea mea despre modul de a face politică - pentru că asta îşi doresc oamenii, o reformare a clasei politice şi o schimbare a mentalităţii politicienilor - este să stăm printre oameni şi propunerile noastre legislative să vină de la oameni, să coborâm printre oameni să stăm de vorbă cu ei”, a declarat Voiculescu.

Comentarii

Redacţia

2018-10-10 17:26:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...