Politică

2022-01-06, 14:18:26

VIDEO. Noul subprefect de Olt, Cosmin Floreanu, a depus jurământul

Noul subprefect de Olt, Cosmin Floreanu, a depus, astăzi, jurământul în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Prefectura Olt. Preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Olt, Cosmin Floreanu a fost, până la numirea în noua funcţie, director economic al SJU Slatina.

„Astăzi, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului, în sistem videoconferință, pentru învestirea în funcția de subprefect al județului Olt de către domnul Cosmin Floreanu. La ceremonie, la sediul Instituției Prefectului, au participat domnul Florin Constantin Homorean, prefectul județului Olt, domnul Virgil Delureanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, domnul Cătălin Ionuț Ivan, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, precum și șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ.

Prin Hotărârea Guvernului României nr. 19/05.01.2022, domnul Cosmin Floreanu a fost numit în funcția de subprefect al județului Olt”, transmite Prefectura Olt. 

În vârstă de 35 de ani, Cosmin Floreanu este preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Olt, din anul 2018.


Comentarii

Redacţia

2022-01-06 14:18:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...