Eveniment

2020-11-30, 10:12:24

VIDEO. Incendiu la Crâmpoia. Focul a distrus acoperişul unei case şi a provocat pagube însemnate

Acoperișul unei case din Crâmpoia și bunurile dintr-o cameră, au ars, noaptea trecută, în urma unui incendiu puternic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile dintr-o camera de locuit, cu flacără și degajări mari de fum, cu posibilități de propagare la întreaga locuință.

„Localizarea rapidă a incendiului a redus semnificativ pagubele, fiind salvate șase camere de locuit, două băi, o bucătărie și bunurile din acestea, dar și 50 de metri pătrați din acoperișul casei. Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate. În urma incendiului au ars bunurile dintr-o camera de locuit și aproximativ 150 de metri pătrați de acoperiș"
, a afirmat Băsăşteanu.

Potrivit ISU, Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost coșul de fum deteriorat sau neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

 
„Majoritatea incendiilor din această perioadă se produc din cauza coșurilor de fum defecte sau neizolate corespunzător”, a mai spus reprezentantul ISU Olt.

 


Comentarii

Redacţia

2020-11-30 10:12:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...