2017-05-12, 14:24:41

Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”

Victorina Bora a demarat negocierile pentru formarea unei echipe care să reuşească menţinerea în Liga Naţională, însă pretenţiile jucătoarelor sunt destul de ridicate. Antrenorul grupării slătinene spune că pe lista de achiziţii s-au aflat componente ale generaţiei ’89 a handbalului slătinean, care activează în Liga Naţională, dar cer salarii exagerate.

Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora, nu este de acord cu salarii de 4.000-5.000 de euro, chiar dacă este vorba despre Liga Naţională.

Banca tehnică a echipei slătinene va încerca să formeze o echipă competitivă păstrând plafonul salarial, astfel încât să nu se creeze diferenţe mari între jucătoare.

„Jucătoarele din Slatina cu care noi am discutat cer cel mai mult. Nu poţi cere 4.000-5.000 de euro. În primul rând că nu fac de banii astia. Salariile la Slatina sunt la zi, sunt rezonabile, există un plafon pe care nu-l vom depăşi. Nu vreau să creez haos în vestiar. O jucătoare de 5.000 de euro nu-mi câştigă de una singură meciul, mai bine de banii aceştia aduc câteva. Este foarte greu în primul an, mă refer la formarea echipei. În orice caz, trebuie să avem un lot de 18 jucătoare, campionatul va fi lung, dur, dacă nu ai bancă lungă, n-ai nicio şansă. Sunt multe jucătoare care doresc să vină să lucreze cu mine, însă rămâne de văzut dacă se vor înţelege în privinţa contractului. În orice caz, îmi doresc jucătoare sub 30 de ani, care să aibă experienţă pentru a le ajuta pe celelalte”, a precizat antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora.

Potrivit unor surse, oficialii echipei slătinene au purtat discuţii inclusiv cu Luciana Marin, lidera generaţiei ’89 a handbalului slătinean. Componentă a selecţionatei tricolore, Luciana Marin este medaliată cu bronzul mondial în 2015. În prezent, slătineanca activează la CSM Roman.

Comentarii

Redacţia

2017-05-12 14:24:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro