Sport

2017-12-07, 16:11:19

Victorina Bora îşi testează jucătoarele într-un amical cu SCM Craiova

După trei săptămâni de pregătire pe plan local, Victorina Bora îşi testează vineri, 8 decembrie, cu începere de la ora 17.00, lotul de jucătoare. SCM Craiova, echipă ce se va prezenta fără cinci handbaliste de bază, aflate la Campionatul Mondial din Germania, va fi adversara grupării slătinene, care speră să se salveze de la retrogradare, deşi şansele sunt minime după rezultatele slabe înregistrate.

Echipa de handbal CSM Slatina dă startul meciurilor de pregătire în vederea reluării partidelor oficiale. SCM Craiova, formaţie aflată pe locul al treilea în clasamentul Ligii Naţionale, dar care se va prezenta la Slatina fără cinci jucătoare de bază aflate la Campionatul Mondial, este adversara din primul test al iernii, disputat pe teren propriu.

CSM Slatina are obiectiv menţinerea în Liga Naţională, însă gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora este singura echipă care nu a reuşit să obţină victoria pe prima scenă a handbalului, deşi s-au scurs zece meciuri. Cu doar două puncte din 30 puse în joc, CSM Slatina pare a fi prima echipă condamnată la retrogradare.

CSM Slatina-SCM Craiova se va disputa vineri, cu începere de la ora 17.00, în sala LPS Slatina. Intrarea la meciul amical este liberă.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 16:11:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...