Sport

2019-08-12, 14:31:09

Victorina Bora, după primele amicale ale verii: „A fost un turneu util”

Echipa de handbal CSM Slatina a înregistrat două victorii, cu HC Zalău şi Rapid Bucureşti, şi un meci pierdut cu organizatoarea turneului SCM Craiova, la primul turneu de pregătire al verii, ce s-a desfăşurat în Bănie. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, s-a arătat mulţumită de evoluţiile echipei, însă spune că mai este mult până ce relaţiile de joc se vor consolida.

CSM Slatina a încheiat pe locul al doilea turneul de pregătire „Cupa Craiovei”, la care au mai luat parte HC Zalău, Rapid Bucureşti şi echipa organizatoare, SCM Craiova. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, a catalogat util turneul, însă, spune aceasta, este nevoie de timp până ce jucătoarele nou-venite vor fi integrate.

A fost un turneu foarte util. Au jucat toate jucătoarele, mai puţin Alexandra Andrei pe care am folosit-o doar la loviturile de la 7 metri, pentru că ea vine după perioada recuperării şi nu vrem să riscăm. A fost primul turneu, înaintea acestuia am avut doar câteva antrenamente tehnic-tactice, am urmărit să le integram pe cele nou-venite, deocamdată nu se simt aşa cum trebuie, este normal. Mă bucur că nu avem accidentări, sper să terminăm această perioadă cu toate jucătoarele în picioare, pentru că au fost accidentări serioase la mai toate echipele”, a declarat antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, după turneul din Bănie.

CSM Slatina va susţine, în perioada 16-17 august, la Zalău, cel de-al doilea turneu amical al verii. U. Cluj, SCM Craiova şi Hc Zalău vor fi partenerele de joc ale grupării slătinene la turneul organizat de echipa sălăjeană. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-12 14:31:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...