Politică

2019-07-08, 21:38:28

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, exclus din PSD

În cadrul Biroului Permanent al Organizației Municipale Caracal s-a votat, în această după-amiază, excluderea din Partidul Social Democrat a viceprimarului Octavian Stănescu.

Motivele excluderii au legătură cu modul în care Octavian Stănescu a înțeles să-și rezolve disputele cu primarul Caracalului, dar și cu felul în care și-a dus la îndeplinire atribuțiile de viceprimar. 

Decizia excluderii a fost votată în unanimitate. 

Procedural, decizia luată de către Organizația Municipală trebuie validată de către forul judeţean pentru a deveni executorie, după care Octavian Stănescu îşi va pierde mandatul de consilier local şi, implicit, funcţia de viceprimar. 

„Motive pentru propunerea de excludere sunt foarte multe, pornind de la cele politice, până la cele de ordin administrativ. Din punct de vedere politic, el trebuia să respecte organizația din care făcea parte, pentru că nu trebuie să uite că dacă este viceprimar este pentru că a fost numit politic, ales politic”, a precizat președintele PSD Caracal, Dan Ciocan. 

Cât despre un posibil înlocuitor în fotoliul de viceprimar, președintele PSD Caracal spune că este posibil ca până la alegerile de anul viitor să nu mai fie ales un nou edil.

„Sarcinile vor fi preluate de către primar. Cât despre alegerea unui alt viceprimar, în următoarele luni sau poate chiar până la alegerile locale, este posibil să nu se întâmple. Primarul, împreună cu cei 12 consilieri locali pot face față, nu este vorba despre municipiul București...”, a adăugat Dan Ciocan. 


Comentarii

Redacţia

2019-07-08 21:38:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...