Politică

2017-10-30, 14:05:40

Vicepremierul Stănescu: „Bani sunt alocaţi, drumul Craiova - Slatina - Piteşti se va face pe fonduri europene”

Ministrul Dezvoltării Paul Stănescu s-a declarat optimist cu privire la începerea lucrărilor la drumul expres care să lege Craiova de Piteşti, prin Slatina, arătând că investiţia va fi finanţată cu fonduri europene.

Stănescu a asigurat că finanţare există, iar anul viitor ar putea începe şi lucrările.

„Drumul expres Craiova - Slatina - Piteşti a fost scos la licitaţie, cu centurile Slatinei şi Balşului. Bani sunt alocaţi, drumul acesta se va face pe fonduri europene. În momentul în care cineva va câştiga licitaţia, va începe. Eu sunt optimist că vor începe lucrările în primăvară sau poate în vară”, a declarat ministrul.

Vicepremierul României a mai spus că are încredere în noul Ministru al Transporturilor, Felix Stroe, adăugând că singurele probleme cu privire la punerea în aplicare a proiectului de investiţii ar putea fi legate de procedura de licitaţie.

„Nu ştiu cu care tronson se va începe, dar sunt convins că se va întâmpla acest lucru, mai ales că la Ministerul Transporturilor este un om foarte priceput şi am avut o primă discuţie cu domnul ministru Felix Stroe. Depinde de cum se va derula licitaţia, aceasta este singura incertitudine”, a conchis Paul Stănescu.


Comentarii

Redacţia

2017-10-30 14:05:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...