Comunitate

2019-01-08, 16:14:30

Veteranii de război din Slatina devin cetăţeni de onoare cu ocazia Zilelor Oraşului

Şapte veterani de război din Slatina vor primi distincţia de cetăţean de onoare, în cadrul manifestării „Gala Laureaţilor”, ediţia a III-a, organizată în perioada 20-24 ianuarie pentru marcarea a 651 de ani de la prima atestare documentară a municipiului.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează a fi aprobat, miercuri, de consilierii locali, autorităţile au hotărât să confere acest titlu celor şapte veterani „sub lumina Centenarului Marii Uniri, ca gest de recunoştinţă şi preţuire a celor care au luptat cu vitejie pentru apărarea pământului strămoşesc”.

Vor deveni cetăţeni de onoare următorii: Mircea Albotă, Ilie Beliţoiu, Marin Bondoc, Ion Bontescu, Toma Corcău, colonel Vasile Gavrilă, maior Dumitru Mateescu.

Acordarea distincţiei de cetăţean de onoare va avea loc în cadrul unei ceremonii ce se va desfăşura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-01-08 16:14:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...