Sport

2019-05-22, 14:34:07

Verdeş, înaintea derby-ului cu Petrolul Potcoava: „Tratăm fiecare meci serios, indiferent de locul ocupat de adversar”

Campioană a judeţului Olt, implicit echipa ce va susţine barajul de promovare, CSM Slatina vrea să încheie sezonul cu victorii pe linie. Prin urmare, antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, spune că toate cele trei meciuri care au mai rămas de disputat vor fi tratate extrem de serios, indiferent de locul ocupat de adversare în clasament. CSM Slatina întâlneşe joi, 23 mai, de la ora 18.00, în deplasare formaţia de pe locul al doilea, Petrolul Potcoava, în cadrul derby-ului returului.

CSM Slatina mai are doar trei meciuri de disputat din acest sezon, având în vedere faptul că ultima etapă o va câştiga la masa verde ca urmare a retragerii celor de la Academica Balş. Gruparea slătineană întâlneşte, în cadrul „intermediarei” din această săptămână, joi, 23 mai, de la ora 18.00, în deplasare, Petrolul Potcoava.

Tratăm fiecare meci serios, indiferent de locul ocupat de adversar. Vrem să nu mai primim goluri pe greşeli persoanale, sper eu că am corectat aceste lucruri, în urma analizei pe care am făcut-o. Este un derby, jucăm cu echipa de pe locul al doilea, pregătim meciul la fel de serios ca oricare altul. Vreau în primul rând să fim concentraşi, atât în atac, cât şi în defensivă, să nu dăm spaţii adversarilor. Mai avem trei meciuri până la baraj, iar apărarea trebuie să ne dea siguranţă”,a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

După meciul cu Petrolul Potcoava, CSM Slatina va primi, duminică, vizita celor de la Viitorul Grădinile, într-o partidă în care AJF Olt va premia echipa slătineană pentru obţinerea titlului de campioană.


Comentarii

Redacţia

2019-05-22 14:34:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...