Sport

2019-05-20, 15:07:35

Verdeş, după victoria cu Voinţa Schitu: „Am marcat nouă goluri, ne-am făcut treaba în ofensivă, dar au fost greşeli personale nepermise în apărare”

CSM Slatina a continuat seria victoriilor în jocul de pe teren propriu cu Voinţa Schitu, scor 9-3, la capătul unei partide dominate în totalitate. Golurile au fost marcate de Precup, Cosmin Căpățînă, David Oprescu, Andrei Bîră, Ceapă (3) și Constantin Radu (2). Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit, în mod special, de jocul din ofensivă, însă le-a şi reproşat jucătorilor greşelile individuale din apărare, care au dus la încasarea celor trei goluri.

Campioană a judeţului Olt dinaintea meciului de pe teren propriu cu Voinţa Schitu, CSM Slatina şi-a respectat statutul, impunându-se cu 9-3, sâmbătă, în jocul disputat pe Stadionul „1 Mai”. Cu toate acestea, pe fondul unor momente de relaxare, în echipa slătineană au apărut câteva greşeli persoanele în apărare, care au dus la încasarea celor trei goluri. Din acest punct de vedere, antrenorul Bobi Verdeş s-a arătat nemulţumit.

„Un meci pe care l-am câştigat, în care am marcat nouă goluri. Dacă pe faza ofensivă ne-am făcut treaba, în defensivă au fost greşeli individuale nepermise. Nu este normal, mai ales că se apropie barajul, dar eu sper că fiecare a înţeles că a greşit şi nu le vor mai repeta”, a precizat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, după meciul cu Voinţa Schitu.

Cu 30 de victorii, 90 de puncte acumulate din tot atâtea puse în joc, CSM Slatina este echipa ce va merge la barajul din luna iunie, disputat în compania reprezentativei similare a judeţului Dâmboviţa. Până atunci, slătinenii mai au trei meciuri de jucat, deoarece în ultima etapîă vor câştiga la masa verde ca urmare a retragerii echipei Academica Balş.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 15:07:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...