Sport

2019-04-15, 14:26:19

Verdeş, după succesul din weekend: „Am avut ritm bun, ocazii, mă bucur că nu am primit gol, a fost un meci bun”

Echipa de fotbal CSM Slatina se apropie , de la un meci la altul, de barajul de promovare în Liga a III-a, ce se va disputa în iunie. Gruparea slătineană a ajuns la borna 24, după ultima victorie înregistrată pe terenul celor de la Voinţa Băbiciu. Antrenorul echipei slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit nu doar de rezultat, ci şi de joc.

CSM Slatina a câştigat cu 3-0 meciul susţinut, în deplasare, în compania celor de Voinţa Băbiciu, toate cele trei goluri fiind marcate în actul secund. Mijlocaşul David Oprescu a adus deschiderea scorului, Andrei Bîră a majorat avantajul, iar căpitanul de echipă Gabriel Precup a închis tabela. 

Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit nu doar de cele trei puncte obţinute, ci şi de joc. Acesta a ţinut să-i felicite pe jucători pentru parcursul fără greşeală, gruparea slătineană ajungând la 24 de victorii consecutive. 

Chiar dacă nu am marcat până la pauză, am făcut un meci bun. Am avut multe ocazii, am avut ritm, iar până la urmă a venit primul gol. Am marcat repede în repriza a doua, iar asta a contat destul de mult. Mă bucur că nu am primit gol, băieţii au stat bine din punct de vedere tehnico-tactic, îi felicit pentru joc”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, care este ajutat în pregătirea echipei de Mircea Voicu şi Vasile Sin.

CSM Slatina va întâlni miercuri, 17 aprilie, în cadrul „intermediarei”, vizita celor de la Viitorul Băleasa. Jocul se va disputa cu începere de la ora 17.00. 


Comentarii

Redacţia

2019-04-15 14:26:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...