Sport

2018-06-13, 20:21:02

Vedița Colonești, victorie pe terenul celor de la Leotești, însă semifinalista Cupei României se va decide la comisii

Campioana județului Olt, Vedița Colonești, a câștigat meciul din cadrul sferturilor de finală ale etapei județene a Cupei României, disputat în deplasare cu Viitorul Leotești, scor 1-3. Gazdele au contestat, la finalul partidei, trei jucători de la campioana Ligii a IV-a. Prin urmare, semifinalista din acest meci se va decide la masa verde.

Având programată peste doar câteva zile manșa tur a barajului de promovare, Vedița Colonești a abordat meciul din sferturile Cupei României, faza pe județ, cu jucătorii care au evoluat mai puțin.

Chiar și așa, campioana județului Olt s-a impus pe terenul celor de la Viitorul Leotești, scor 1-3, prin golurile marcate de Doru Mateescu, Bogdan Stancu și Andrei Badea.

Gazdele au contestat dreptul de joc a trei dintre componenții echipei Vedița Colonești, iar meciul se va decide la Comisia de Disciplină din cadrul AJF Olt.

"Ne-au contestat trei jucători, trebuie să mă prezint cu ei la comisie, dar nu mă duc, să joace Leotești finala pe 1 Mai. S-a jucat foarte dur, era să-i rupă piciorul lui Dani Popa. Am făcut deplasarea doar cu jucătorii care au evoluat mai puțin, pe ceilalți i-am menajat pentru meciul cu Unirea Bascov", a declarat primarul de la Colonești, Nicolae Stan.

Titularii echipei Vedița Colonești au avut, în această după-amiază, antrenament la Pitești, sub comanda antrenorului Mircea Stan, care de asemenea nu a făcut deplasarea la meciul din sferturile Cupei României.

Comentarii

Redacţia

2018-06-13 20:21:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...