Sport

2019-11-01, 16:33:04

Vediţa Coloneşti, surclasată de Universitatea Craiova II

Vediţa Coloneşti a pierdut cu 4-0 meciul disputat în deplasare cu Universitatea Craiova II, la capătul unei partide în care pentru echipa din Bănie au evoluat câţiva jucători de la prima formaţie. Cu această victorie, gruparea craioveană a urcat pe locul al treilea, ameninţându-le serios pe primele două clasate.

Gruparea pregătită de Iordan Eftimie nu a reuşit să pună probleme satelitului Universităţii Craiova, care a avut pe teren câţiva jucători de la prima echipă, printre care Briceag, Carlos Fortes şi Marinescu.

Golurile craiovenilor au fost marcate de Cralos Fortes, din penalty, Octavian Popescu, Remus Trancă şi Ionuţ Popescu.

În urma înfrângerii înregistrate, Vediţa Coloneşti a fost devansată de Universitatea Craiova, care a urcat până pe locul al treilea, la un punct în spatele primelor două clasate, Progresul Spartac şi CSM Slatina.


Comentarii

Redacţia

2019-11-01 16:33:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...