Sport

2020-09-26, 19:23:31

Vediţa Coloneşti obţine un punct la Pucioasa, în timp ce Petrolul Potcoava pierde cu liderul

După două victorii consecutive, Vediţa Coloneşti obţine doar o remită, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Pucioasa. Cealaltă reprezentantă a judeţului Olt, Petrolul Potcoava, a fost învinsă la scor,4-0, pe teren propriu, de liderul seriei Ligii a, Sporting Roşiori.

Vediţa Coloneşti a înregistrat doar o remiză, 1-1, în meciul susţinut în deplasare, în compania celor de la FC Pucioasa, la capatul unei partode în care a condus şi a mai avut numeroase ocazii. Robert Stancu a deschis scorul în prima repriză, pentru ca FC Pucioasa să egaleze, în debutul celei de a doua reprize, din penalty.

Antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş, a declarat, la final partidei, că echipa sa a pierdut două puncte, după aspectul jocului.

Am condus cu 1-0, am avut un penalty neacordat, un henţ în careu, ei  au egalat în debutul reprizei a doua din penalty, am avut multe ocazii, în minutul 90 singur cu portarul, dar acesta este fotbalul. Am pierdut două puncte după aspectul jocului, într-adevăr am întâlnit o echipă arţăgoasă, dar la câte ocazii am avut, trebuia să câştigăm”, a precizat Bobi Verdeş.

De cealaltă parte, Petrolul Potcoava a suferit o înfrângere usturătoare, scor 4-0, pe teren propriu cu liderul Sporting Roşiori. Ambele echipe au evoluat în inferioritate, la Petrolul Potcoava fiind eliminat Boştină, în minutul 38, în timp ce la Sportin Roşiori , Emmanuel Ernest, în minutul 45. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-26 19:23:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...