Sport

2022-01-19, 11:58:22

Vediţa Coloneşti l-a transferat pe fundaşul lateral Marian Anghelina

Fotbalist ce în ultimii ani a evoluat pentru formaţii din eşalonul secund, reuşind să bifeze şi o promovare în Liga I cu FCU Craiova, fundaşul lateral Marian Anghelina a semnat în aceste zile cu divizionara a treia, Vediţa Coloneşti. Jucătorul în vârstă de 31 de ani, originar din Potcoava, a mai evoluat în decursul carierei pentru echipele locale Alro şi FC Olt Slatina, iar în ultima perioadă a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani, Marian Anghelina, jucător ce evoluează ca fundaş lateral, dar care joacă şi la linia de mijloc, a semnat cu Vediţa Coloneşti.

Originar din Potcoava, Marian Anghelina a mai evoluat, în decursul careierei, pentru Alro Slatina, FC Olt Slatina, CS Afumaţi, SCM Piteşti, FC Şirineasa, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timişoara, CS Mioveni, FCU Craiova şi Concordia Chiajna. În 2014, Marian Anghelina semna cu Dinamo Bucureşti, însă nu a bifat niciun meci pentru formaţia bucureşteană, fiind cedat la FC Botoşani.

Vediţa Coloneşti îşi propune să evolueze în play-off-ul Ligii a III-a în care se vor lupta, pentru a merge la barajul de promovare, patru echipe. Deja calificate sunt Viitorul Dăeşti şi CSM Slatina. 

Formaţia antrenată de Mircea Stan a mai transferat în această perioadă doi jucători de culoare, originari din Camerun, dar şi un fundaş dreapta, Daniel Mitrache, şi atacantul Andrei Mateiciuc, Anghelina reperezentând cea de-a cincea achiziţie a iernii. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-19 11:58:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...