Sport

2020-02-12, 14:30:35

Vediţa Coloneşti, înfrângere severă în amicalul cu CS Mioveni

După o primă repriză cât de cât echilibrată, în care CS Mioveni a intrat cu un avantaj minim la cabine, scor 1-0, în actul secund jucătorii aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş nu au mai reuşit să ţină ritmul cu formaţia argeşeană, care se bate pentru promovarea în Liga I. Vediţa Coloneşti a pierdut astfel cu 7-2 , suferind prima înfrângere în amicalele iernii. Pentru gruparea olteană au marcat Andrei Bîră şi Ionuţ Mihai.

După cele trei amicale disputate în compania unor formaţii din Liga a IV-a, în care a înregistrat două remize şi o victorie, Vediţa Coloneşti a dat, miercuri, piept cu un adversar de calibru. CS Mioveni, formaţie angrenată în lupta pentru promovarea în Liga I, a fost partenera de joc a grupării pregătite de Bobi Verdeş în cel de-al patrulea amical al iernii.

Vediţa Coloneşti a ţinut ritmul cu divizionara secundă timp de 45 de minute, când argeşenii au intrat la vestiare cu un avantaj minim, scor 1-0, însă, în actul secund jocul a fost la distracţia echipei din Mioveni. S-a terminat 7-2 şi pe fondul schimbărilor efectuate de antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş, care a înlocuit întreaga echipă la pauză. 

Golurile echipei Vediţa Coloneşti au fost marcate de Andrei Bîră, pentru 3-1, şi Ionuţ Mihai pentru 5-2.

Următorul meci amical al echipei Vediţa Coloneşti va avea loc peste o sâptămână, la Bradu, în compania colegei de serie, Unirea Bascov.  


Comentarii

Redacţia

2020-02-12 14:30:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...