Sport

2021-09-18, 19:25:39

Vediţa Coloneşti, înfrângere pe terenul celor de la Dăeşti. Petrolul Potcoava, în faţa primei victorii din actualul sezon

Echipa de fotbal Petrolul Potcoava a câştigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova II, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 77 de Bârlădeanu, iar în prima repriză Ana Laurenţiu a ratat un penalty. Vediţa Coloneşti a pierdut jocul, din deplasare, cu Viitorul Dăeşti, pentru echipa vâlceană punctând pe tabelă Gabriel Precup.

Echipa de fotbal Petrolul Potcoava a obţinut prima victorie din actuala stagiune, în meciul de pe teren propriu, disputat astăzi, în compania satelitului Universităţii Craiova. Gruparea olteană s-a impus cu 1-0 printr-un gol marcat de Bârlădeanu, în minutul 77, după ce în prima repriză atacantul Laurenţiu Ana a ratat un penalty.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Olt, Vediţa Coloneşti a pierdut la limită, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare în compania formaţiei aflate pe primul loc în clasamentul seriei, viitorul Dăeşti. Golul formaţiei vâlcene a fost marcat de slătineanul Gabriel Precup. 

Vineri, CSM Slatina s-a impus cu 2-0, în meciul din deplasare cu CSM Alexandria, şi se află pe locul al doilea în clasamentul Ligii a III-a, la două puncte de Viitorul Dăeşti. 


Comentarii

Redacţia

2021-09-18 19:25:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...