Sport

2019-10-31, 15:21:03

Vediţa Coloneşti, după puncte pe terenul celor de la Universitatea Craiova II

După victoria de pe teren propriu, scor 2-1, cu FC Voluntari II, Vediţa Coloneşti întâlneşte satelitul unei alte echipei din Liga I. Universitatea Craiova II va fi echipa pe care gruparea pregătită de Iordan Eftimie o întâlneşte vineri, 1 noiembrie, în deplasare, cu începere de la ora 14.00.

Aflată pe locul cinci, cu 17 puncte acumulate, Vediţa Coloneşti întâlneşte, în runda actuală, satelitul echipei Universitatea Craiova. Cele două formaţii sunt despărţite de doar un punct, practic, cu o victorie, gruparea pregătită de Iordan Eftimie ar devansa formaţia din Bănie.

Meciul nu va fi deloc uşor, mai ales că în formaţia craioveană apar de multe ori jucători de la prima echipă, ceea ce complică mai mult lucrurile. Şi fără fotbalişti de la echipa mare, Universitatea Craiova II rămâne un adversar dificil, dat fiind faptul că are mulţi tineri talentaţi, care cochetează cu loturile naţionale.

Universitatea Craiova II-Vediţa Coloneşti se va disputa vineri, 1 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „Extensiv”. Jocul va fi arbitrat de Iulian Mihai (Râmnicu Vâlcea), ajutat la cele două tuşe de Silviu Costache (Râmnicu Vâlcea) şi Marius Duţă (Avrig).

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 15:21:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...