Sport

2019-08-13, 11:00:23

Vediţa Coloneşti debutează în Liga a III-a, pe teren propriu, cu nou-promovata Tractorul Cetate

Acceptată în Liga a III-a, pe locul celor de la Atletic Bradu, care şi-a schimbat denumirea în ACS Vediţa Coloneşti, gruparea olteană pregătită de Iordan Eftimie va debuta în eşalonul al treilea pe teren propriu. Echipa doljeană Tractorul Cetate, nou-promovată în Liga a III-a, va fi adversara formaţiei oltene în primul meci oficial, ce se va disputa, pe 23 august, pe Stadionul „Mircea Stan” din Coloneşti.

ACS Vediţa Coloneşti va lua startul Ligii a III-a pe teren propriu. Tractorul Cetate, formaţie nou-promovată, dar care a solicitat să evolueze în deplasare în primul meci oficial, va fi adversara grupării pregătite de Iordan Eftimie.

Formaţia olteană va evolua, miercuri, în Cupa României, în deplasare, în compania formaţiei din Liga a IV-a, Real Bradu. Înaintea acestui joc, Vediţa Coloneşti a mai susţinut un joc de verificare, încheiat cu o victorie, 2-0, cu Popeşti-Leordeni, prin golurile marcate de Cătălin Doman şi Robert Dalu. 

Meciul din debutul Ligii a III-a, se va disputa vinerea, 23 august, asta deoarce oficialii echipei din Coloneşti, au solicitat, la fel ca CSM Slatina, să-şi joace meciurile din Liga a III-a, din organizare proprie, în ziua de vineri. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-13 11:00:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...