Eveniment

2019-07-11, 14:58:58

Vasile Călini va fi înmormântat vineri, în Cimitirul Strehareţ

Trupul neînsufleţit al consilierului local Vasile Călini a fost depus la capela Catedralei Episcopale, din vecinătatea Casei de Cultură a Tineretului, din Slatina. Toţi cei care l-au cunoscut îşi pot lua rămas bun până vineri, când va avea loc înmormântarea.

Vasile Călini va fi înmormântat vineri, la ora 15.00, în Cimitirul Strehareţ, din Slatina. Până atunci, trupul neînsufleţit este depus la Catedrala Episcopală din Slatina.

Social-democratul a murit noaptea trecută, în urma unui inarct. Potrivit apropiaţilor, acesta era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Văsile Călini împlinise 55 de ani, în urmă cu câteva zile.

„Atât eu, cât și colegii din Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local al municipiului Slatina ne exprimăm regretul pentru dispariția timpurie a colegului nostru Vasile Călini. Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 14:58:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...